Nyheder

Arab Strap til Århus og København

Så kan de bar-ansvarlige på Vega og Voxhall godt starte deres langtidsplanlægning.

Til februar kommer de tørstige skotter Aidan Moffat og Malcolm Middleton – bedre kendt som Arab Strap – nemlig til Danmark som led i en turné, der følger op på deres nyligt udgivne album The Last Romance.

Pladen, der er duoens sjette, har fået en pæn modtagelse af anmelderne, bl.a. af Undertoners anmelder, der betegnede den som Arab Straps mest fokuserede og strømlinede til dato.

Koncerten på Vega foregår lørdag d. 4. februar, mens århusianerne skal myldre til Voxhall dagen efter.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar