Nyheder

B. Fleischmann har nyt album parat

Østrigske B. Fleischmann har ikke hvilet meget på laurbærrene de seneste år.
I 2003 udkom dobbeltalbummet Welcome Tourist, og sidste år udsendte han Roland 505-hyldesten Late under synonymet Duo505. Begge plader udkom på Morr Music, og det er da også selv samme selskab, der nu kan fortælle, at Fleischmann har en ny plade klar.

I februar næste år udsender B. Fleischmann nemlig albummet The Humbucking Coil. Ifølge Morr Music kommer albummet til at bestå af klaver, guitar og vibrafon, og pletvist vil det strejfe et jazz-udtryk. Ergo lyder det ikke som den helt store afvigelse fra i hvert fald det 45 minutter lange nummer Take Your Time fra Welcome Tourist.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar