Nyheder

Belle and Sebastian støtter velgørenhed

Arrangørerne bag All Tomorrow Parties-festivalerne har i løbet af de seneste måneder afholdt en række koncerter under navnet Don’t Look Back, hvor kunstnere som Gang of Four og Cat Power har spillet en af deres plader live fra ende til anden.

Også skotske Belle and Sebastian var inviteret, og d. 25. september i år spillede de numrene fra If You’re Feeling Sinister fra start til slut på London-spillestedet Barbican.

En optagelse af koncerten vil fra d. 6. december kunne købes via iTunes, og samtlige indtægter fra salget vil gå til en engelsk nødhjælpsorganisations arbejde med at hjælpe ofrene for jordskælvskatastrofen i Pakistan, Indien og Afghanistan.

Belle and Sebastian er i øvrigt album-aktuelle i starten af det nye år. D. 6. februar udkommer bandets syvende plade (hvis man tæller soundtracket Storytelling med), og den kommer til at gå under navnet The Life Pursuit.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger