Nyheder

Cannibal Ox aflyser Recession-koncert

Undertoner har ikke undladt at trutte hårdt i trompeterne i anledning af nyheden om, at Cannibal Ox ville spille til Recession-festivalen i Århus på lørdag.
Nu hvor basunkinderne er skrumpet til normal størrelse, må vi i stedet arbejde på at gøre svælget rigtig, rigtig stort.

Der skal nemlig sluges en velvoksen kamel, i og med at arrangørerne af Recession netop har meldt ud, at Cannibal Ox alligevel ikke dukker op. Rapperen Vast Aire står nemlig over for at skulle aftjene samfundstjeneste, og inden han har overstået dét, må han ikke forlade USA.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar