Nyheder

Dansk-svensk-norsk labelfestival i Århus

Electronica-selskaber fra Sverige, Norge og Danmark er i disse dage i gang med at undersøge, om der er basis for et mere indgående samarbejde mellem koncertarrangører på tværs af de skandinaviske grænser.

Efter at have været på programmet i Oslo torsdag aften og skånske Brösarp fredag kommer karavanen til Musikcaféen i Århus lørdag d. 19.

Og netop Århus stiller med Sofus Forsberg, der for nylig udgav sit andet album, Udefra. Han er sammen med ligeledes århusianske Badun og albumaktuelle Rumpistol repræsentanter for Rump Recordings.
Den svenske del af programmet står selskabet New Speak for, og de præsenterer den elektro-inspirerede Ola Bergman, Bauri og Ludvig Elblaus.
Norge stiller med selskabet Planet Noise og deres to duoer Ost & Kjex og Trulz & Robin.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar