Nyheder

Forårsalbum fra Pet Shop Boys

Ja-ja, Neil Tennant og Chris Lowe hører ikke til blandt de mest omtalte navne her på Undertoner.

Men vi kimser ikke af gode popsange – og det er lige netop, hvad Tennant og Lowe under navnet Pet Shop Boys har været leveringsdygtige i siden midt i 80’erne.

Bortset fra at de i 2004 komponerede ny musik til den legendariske film Panserkrydseren Potemkin, har man ikke hørt helt nyt materiale fra de to herrer siden udgivelsen af Release i 2002.

Men til foråret bliver der lavet om på dét. Ifølge NME er Pet Shop Boys nemlig netop blevet færdige med arbejdet på et endnu ubetitlet nyt album, der er produceret af Trevor Horn. Pladen udkommer i april, men hvis vi kender drengene fra dyrehandelen ret, rummer albummet mindst én single, der er catchy nok til at slippe ud lidt tidligere.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar