Nyheder

Gogol Bordello spiller på Stengade30

Så kan du godt starte udholdenhedstræningen og få gjort danseskoene klar.

Lørdag d. 10. december invaderer sigøjnerpunkerne Gogol Bordello nemlig Stengade30, og hvis de kan leve op til deres koncert på Roskilde Festival 2003, bliver koncerten en oplagt mulighed for at få danset et par af de ekstra kilo væk, som julefrokosterne har lagt på sidebenene.

Stengade-koncerten er Gogol Bordellos eneste i Skandinavien og er del af en større Europa-turné i kølvandet på den Steve Albini-producerede Gypsy Punks, der udkom for et par måneder siden.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar