Nyheder

Jomi Massage spiller live med DR Big Band

I weekenden præsenterer Jomi Massage et nyt projekt, der sender hende endnu længere væk fra den støjrockbaggrund, hun kommer fra.

Gennem det seneste års tid har Signe Høirup Wille-Jørgensen sammen med saxofonisten Lars Møller arbejdet på en bunkefuld dansksprogede sange, og dem vil hun nu opføre sammen med DR Big Band.

Fredag på Voxhall i Århus og lørdag i Lille Vega i København spiller Jomi Massage og big bandet sammen, og her løftes sløret for, hvad der egentlig er kommet ud af mødet mellem Wille-Jørgensens følelsesladede sangskrivning og Lars Møllers udgangspunkt i jazzverdenen. Ifølge pressemeddelelsen bliver det “majestætisk bigbandjazz”, og det kan man bestemt kalde lidt af en forandring i forhold til Jomi Massages album fra i år, From Where No One Belongs, I Will Sing…

Selv om man ikke dukker op ved koncerten, er der stadig mulighed for at høre hele herligheden senere. Morningside Records udsender nemlig sangene, dels i en fuldt orkestreret udgave og dels i en helt nedbarberet version, hvor Jomi Massage står helt alene.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger