Nyheder

Josh Homme med på nyt Peaches-album

Den alt andet end snerpede canadiske electroclash-forkæmper Peaches har aldrig lagt skjul på, at hun er mere end almindeligt begejstret for mænd – og hvis de er rockstjerner, er det bare en ekstra bonus.

På det mildt sagt svingende 2003-album Fatherfucker bragte det Iggy Pop ind til en gæsteoptræden – og nu fortæller Peaches, at Josh Homme fra Queens of the Stone Age overtager Iggys plads på det næste Peaches-album.

Det udkommer først i april næste år, og med den lange liste af musikalske gæster er det rigeligt med tid til at få bygget forventninger op. Ud over Homme har Peaches nemlig lokket folk som Joan Jett, den tidligere Hole-trommeslager Sam Maloney og den canadiske anmelderyndling Feist til at medvirke på pladen.

Og med sangtitler som “Stick It to the Pimp” and “Two Guys for Every Girl” er det næppe helt i skoven at gå ud fra, at Peaches stadig kan få bornerte lyttere til at rødme.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar