Nyheder

Koncert kombinerer musik og gastronomi

“Et festmåltid med lyd på” kalder arrangørerne den gastronomiske koncertaften Et måltid i sig selv.

Og det virker ærligt talt ikke som nogen helt skidt beskrivelse. I alt otte kokke vil tilberede en festmiddag af de mere avancerede, mens de akkompagneres af det ikke mindre end 12 mand store orkester Forkert.
Kokke-koncerten afvikles torsdag d. 24. november i Basement, Enghavevej 42 i København, og Andreas Führer og Anders Lauge Meldgaard bestyrer den musikalske del af aftenen. De to er en del af det mere og mere vildtvoksende berlinsk-københavnske kunstnerkollektiv Yoyooyoy og spiller bl.a. i Kirsten Ketsjer – the Rockband og Blob Back Fahrenheit.

Führer og Meldgaard har kombineret ny musik specielt til festmåltidet og varsler, at de vil holde sig fra faste genrer og i stedet udforske støj, rock, jazz og avantgarde.

Lige så flyvsk er aftenens menu, som afslører, at Bjørn Svin står for desserten:

1. Tilberedning af grønsager: Jordens frugt i D-dur
2. Velkomst med cava: En dansende boble
3. Fisk: Den sælsomme fløjte på knivens spids + En hval sprang i luften på vestkysten
4. Sorbet i blender: Dronens helende centrifugalkraft
5. Hovedret, kød: Dyret der mistede appetitten på livet og blev sat til livs
6. Dessert: Noget i sandet af Bjørn Svin

Velbekomme. Læs mere om arrangementet hos Yoyooyoy.

Deltag i debat