Nyheder

Koncert kombinerer musik og gastronomi

“Et festmåltid med lyd på” kalder arrangørerne den gastronomiske koncertaften Et måltid i sig selv.

Og det virker ærligt talt ikke som nogen helt skidt beskrivelse. I alt otte kokke vil tilberede en festmiddag af de mere avancerede, mens de akkompagneres af det ikke mindre end 12 mand store orkester Forkert.
Kokke-koncerten afvikles torsdag d. 24. november i Basement, Enghavevej 42 i København, og Andreas Führer og Anders Lauge Meldgaard bestyrer den musikalske del af aftenen. De to er en del af det mere og mere vildtvoksende berlinsk-københavnske kunstnerkollektiv Yoyooyoy og spiller bl.a. i Kirsten Ketsjer – the Rockband og Blob Back Fahrenheit.

Führer og Meldgaard har kombineret ny musik specielt til festmåltidet og varsler, at de vil holde sig fra faste genrer og i stedet udforske støj, rock, jazz og avantgarde.

Lige så flyvsk er aftenens menu, som afslører, at Bjørn Svin står for desserten:

1. Tilberedning af grønsager: Jordens frugt i D-dur
2. Velkomst med cava: En dansende boble
3. Fisk: Den sælsomme fløjte på knivens spids + En hval sprang i luften på vestkysten
4. Sorbet i blender: Dronens helende centrifugalkraft
5. Hovedret, kød: Dyret der mistede appetitten på livet og blev sat til livs
6. Dessert: Noget i sandet af Bjørn Svin

Velbekomme. Læs mere om arrangementet hos Yoyooyoy.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar