Nyheder

Mikael Simpson udsender b-sider

Så er der nye optagelser på vej fra nattetimerne i Mikael Simpsons lejlighed.
28. november sniger Simpson nemlig albummet B-sider ud på butikshylderne.

Pladen rummer 14 sange optaget i perioden mellem 2002 og 2004, men indtil videre er Simpsons hjemmeside ikke videre meddelsom omkring, hvilke sange der er kommet med på pladen.

Læs i øvrigt inden længe Undertoners anmeldelse af Simpsons koncert i går under Recession-festivalen i Århus.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar