Nyheder

Ny plade på vej fra Cannibal Ox

På lørdag optræder newyorker-hiphopduoen Cannibal Ox for første gang i Danmark, når de spiller i Århus.
Og publikum kan godt spidse lyttelapperne, for det er yderst sandsynligt, at der dukker nye numre op undervejs.

Ifølge Pitchforkmedia har Vast Aire og Vordul Megilah nemlig tænkt sig at lave en opfølger til den banebrydende debutplade, The Cold Vein, der efterhånden er blevet fire år gammel. Og ligesom sidst vil Def Jux-labelchefen El-P være hovedproducer, mens producere som Pete Rock og Wu Tang-troldmanden RZA også kigger forbi.

Albummet har endnu ingen titel eller anslået udgivelsesdato, så der er basis for flere Cannibal Ox-nyheder i løbet af de kommende måneder.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar