Nyheder

Nyt album på vej fra Pretty Girls Make Graves

En udskiftning i besætningen og deraf følgende fejlslagne studie-sessions har stået i vejen for Pretty Girls Make Graves i deres bestræbelser på at udsende en opfølger til 2003-albummet The New Romance.

Men nu skulle det nye album så småt begynde at nærme sig. I hvert fald har kvintetten afleveret en nogenlunde færdig-mixet udgave til deres selskab Matador.

Titlen er endnu ikke fastlagt, men til gengæld forlyder det, at udgivelsesdatoen bliver d. 11. april 2006. Kvintetten har indspillet det nye materiale sammen med Colin Stewart, der producerede Black Mountains selvbetitlede album, som udkom tidligere i år. Ham har Seattle-bandet valgt, fordi de håber, at han kan overføre deres rå live-lyd med ind i studiet.

Den lyd har i øvrigt ændret sig en smule siden det sidste album, idet guitaristen Nate Thelan er blevet udskiftet med keyboard-spilleren Leona Marrs. Samtidig skulle albummet have lidt mindre fokus på Andrea Zollos vokal.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar