Nyheder

Nyt Loose Fur-album til foråret

Jeff Tweedy er en travl, travl herre, og hans sekretær må være helt forpustet af at holde hans kalender ajour.

I løbet af foråret udsender Tweedys gruppe Loose Fur, der ud over ham selv består af Glenn Kotche og den nu forhenværende Sonic Youth-guitarist Jim O’Rourke, nemlig deres andet album. Tweedy fortæller til Billboard, at pladen bliver gjort færdigt i løbet af denne uge, og beskriver de nye numre som “lidt tungere og måske en lille smule prog-rockede”.

I løbet af næste år udsender en anden af Tweedys grupper, Golden Smog (der inkluderer medlemmer fra Jayhawks og Soul Asylum), sit første album i otte år.

Og minsandten om Tweedys hovedprojekt, Wilco, ikke også så småt er ved at have samlet sange nok sammen til en ny plade – deres første som en sekstet.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger