Nyheder

Nyt Martin Hall-album til februar

Der er snart gået syv år, siden Martin Hall udsendte sit seneste regulære soloalbum, Adapter.

Men 13. februar er ventetiden slut. Denne mandag udsender den selvudnævnte romantiker nemlig albummet Facsimilie, som ud over ti numre kommer til at rumme en dvd med en slags billedlig kulisse til albummets forløb.

Martin Hall har på ingen måde været væk fra musikscenen siden udgivelsen af Adapter. Bl.a. udgav han i 2003 pladen Music Hall, hvor en række sangerinder som Aud Wilken og Mette Sand Hersoug fra hedengangne Moon Gringo fortolkede Halls sange.
Facsimile har Hall skruet en del ned for mængden af gæster, men “Tu Es Mon Image” indeholder dog gæstevokal fra Amber-sangerinden Biljana Stojkoska, ligesom nummeret er produceret af Efterklang.

I forbindelse med udgivelsen af Facsimile vil Martin Hall give en enkelt koncert i henholdsvis Århus og København. Billetsalget starter på mandag d. 28. november kl. 10, og det er forhåbentlig i totalt sikre hænder hos Billetlugen.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar