Nyheder

Rilo Kiley-sangerinde solodebuterer i januar

I januar fylder Jenny Lewis fra indiepop-bandet Rilo Kiley 30.

Den 24. i samme måned kan hun også fejre en glædelig dag: Den dag udkommer hendes solodebutplade nemlig, og den bærer titlen Rabbit Fur Coat.

Lewis fortalte sidste forår, at hun gik ud fra, at pladen ville ende med at blive en pletvist gospel-inficeret og i øvrigt nedbarberet affære. Helt nedbarberet kan man imidlertid ikke just kalde gæstelisten, der tæller Ben Gibbard fra Death Cab for Cutie, M.Ward og Conor Oberst. Sidstnævnte står også for at udgive pladen via sit pladeselskab Team Love.

Rabbit Fur Coat går Jenny Lewis koryfæer som Peter Belli, Billy Cross og Nanna i bedene med en coverversion af Traveling Wilburys-klassikeren “Handle With Care”. Hun er ikke ked af det, hende Jenny.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar