Nyheder

Soloalbum (endelig) på vej fra Spain-frontmand

For halvandet år siden udsendte den tidligere Spain-forsanger Josh Haden ep’en Light of Day, og allerede dengang kunne vor anmelder varsle, at fuldlængdealbummet Devoted snart ville udkomme.
Og ja, det var så altså i 2004.

Nu er vi så småt på vej ud af 2005, og ifølge Josh Hadens hjemmeside kommer Devoted i år. Imidlertid fortæller Josh Haden i en mail til Undertoner, at pladen forhåbentlig udkommer i første kvartal næste år.

Devoted er produceret af den tidligere Gorillaz-producer (m.m.m.) Dan the Automator og inkluderer en gæsteoptræden fra den canadiske mester-dj Kid Koala.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar