Nyheder

The Danielson Famile sejler på det helt store skib

Studiet må have lignet en nyfortolkning af det klassiske Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band-cover.
I hvert fald har ikke mindre end 34 personer været involveret i de i alt fire udgivelser, som The Danielson Famile udsender i 2006.

I marts kommer en treenighed af vinylsingler. Den ene udkommer på Anticon og rummer et samarbejde med WHY?. Nummer to er produceret af Galaxie 500s (og mange andres) producer Kramer, mens Steve Albini er ansvarlig for lyden på den sidste. Samtlige af singler kommer til at inkludere numre, der ikke kan findes på regulære plader, samt eksklusive remixes.

9. maj bliver udgivelsesdatoen for kollektivets syvende fuldlængdealbum, Ships, og gæstelisten tæller bl.a. vennen Sufjan Stevens, Deerhoof, Jon Galloway fra Soul-Junk, Emil Nikolaisen fra Sereena Maneesh og Half-handed Cloud.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar