Nyheder

Beck lægger spritnye sange på hjemmeside

“The coolest kid on Earth” kaldte den engelske modepresse ham i 90’erne.
Nu da han har rundet de 35, kan Beck næppe kaldes en knægt længere – men han er stadig næsten lige så produktiv som for 10 år siden.

Det seneste eksempel på dét er netop kommet på hans hjemmeside. Her kan man nemlig lægge ører til intet mindre end fire helt nye sange: Sorrow, Day for Night, Premonition og Untitled 2.

I slutningen af januar udsender Beck, som vi tidligere har oplyst, remix-albummet Guerolito, og to af numrene herfra (bl.a. Boards of Canadas version af “Broken Drum”) kan ligeledes høres hos hr. Hansen.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar