Nyheder

Death Cab for Cutie planlægger videoer til helt album


Musikvideoen kan føre flere dimensioner og nye oplevelser og forståelser til en sang. Sådanne virkemidler er man fuldt ud bevidst omkring. Det er da også, hvad der har ført til dvd-opsamlinger med velrenommerede musikvideo-instruktører som Anton Corbijn, Jonathan Glazer, Mark Romanek og Stephane Sednaoui.

Death Cab For Cutie vil også gerne visualisere deres musik. De har ifølge Billboard sat en række instruktører igang med at lave videoer til samtlige 12 numre på deres seneste album Plans.

Projektet blev igangsat af Death Cab-bassist Nick Harmer, som ud over at spille musik også arbejder I produktionsselskabet Otaku House.
Til Billboard udtaler Harmer: “Det var bare så passende at stable et projekt på benene, som mange af de kunstnere vi beundrer kunne være en del af, og det er så inspirerende at træde tilbage og se dem arbejde.”

Alle videoer bliver i januar 2006 præsenteret på bandet website.

Link: www.deathcabforcutie.com

Læs også Undertoners anmeldelse af Plans.

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar