Nyheder

Hør førstesinglen fra Mogwais nye album

6. marts udsender skotske Mogwai deres næste album, som kommer til at gå under navnet Mr. Beast.

Bandets manager Alan McGee har på forhånd udnævnt pladen til at være den bedste artrock-plade siden My Bloody Valentines Loveless. En udtalelse, der øjeblikkeligt indbragte McGee en nominering til prisen Årets største underdrivelse 2005.

Nå, men det er også meget mere interessant selv at bedømme, hvor den skotske kvintet er på vej hen. Og det er der mulighed for på bandets Myspace-side, hvor den klaverbårne førstesingle “Friend of the Night” kan høres i sin fulde længde.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar