Nyheder

Kommende Belle & Sebastian-album lækket – lovligt sniglyt

Skotternes syvende album The Life Pursuit, som udkommer d. 6. februar, er nu tilgængeligt på diverse fildelingstjenester.

Hvis man ikke er til ulovlig download, så kan man sniglytte til nummeret White Collar Boy hos den franske radiostation Aligre FM. Her har programmet Planet Claire nemlig spillet nummeret i deres udsendelse fra d. 30. november. Og denne udsendelse er tilgængelig på programmets hjemmeside. Ca. 41 minutter inde i udsendelsen spiller de White Collar Boy. I samme udsendelse kan man ca. 30 minutter inde også lytte til nummeret Travel is dangerous fra Mogwais kommende album Mr. Beast.

Belle & Sebastians album The Life Pursuit udgives af Rough Trade Records i Europa, og dagen efter kommer den amerikanske udgave på Matador Records. Og for at det ikke skal være løgn, så kommer der yderligere tre udgaver på pladeselskaberne Trama, Toshiba og Spunk, der hver især dækker Brasilien, Japan og Australien. Skotterne har heldigvis ikke for vane at lade de oversøiske udgaver indeholde bonusnumre, hvilket sparer fansene for en god slat penge.

Albummet får en singleforløber i form af Funny Little Frog, som udgives på et hav af formater d. 16. januar.

Tracklisten til The Life Pursuit:

1. Act Of The Apostle Part 1
2. Another Sunny Day
3. White Collar Boy
4. The Blues are Still Blue
5. Dress Up In You
6. Sukie In The Graveyard
7. We Are The Sleepyheads
8. Song For Sunshine
9. Funny Little Frog
10. To Be Myself Completely
11. Act Of The Apostle Part 2
12. For The Price Of A Cup Of Tea
13. Mornington Crescent

Skriv et svar