Nyheder

Mouse on Mars på Danmarks-turné til februar

Der står Andi Toma og Jan St. Werner på dåbsattesterne, men de to tyskere er nok mere kendte under navnet Mouse on Mars.
Sammen har de i mere end 10 år udforsket grænselandet mellem electronica og postrock.

Til februar tager de på en lille turné rundt i Europa med destinationerne Portugal, Holland og Danmark. Det bliver til tre koncerter herhjemme:

09.02.06 Culture Box, København
10.02.06 Voxhall, Århus
11.02.06 Studenterhuset, Aalborg

Ifølge Culture Box’ hjemmeside vil Mouse on Mars’ torsdagskoncert formentlig blive suppleret af en live-optræden fra Jan Jelinek.

Tidligere har Toma og St. Werner ofte haft trommeslageren Dodo Nkishi med til deres koncerter (hvilket man bl.a. kan høre på dette års live-album Live04) for at tilføre rytmemønstrene yderligere kompleksitet, men rundturen i Danmark bliver på duo-basis.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar