Nyheder

Musikalske julefester i weekenden

Du har sikkert aset rundt blandt sværme af øvrige julestressede mennesker i kampen om at få indkøbt de sidste julegaver. Eller måske er du stresset blot ved tanken om alle de gaver, du stadig mangler at købe.

Så husk nu at forkæle dig selv lidt i denne travle måned.

Den forestående weekend byder eksempelvis på to julearrangementer – arrangeret af henholdsvis CPH-Sound og Play/Rec.

X(mas)FEST
Fredag den 16. december byder pladeselskabet CPH-Sound velkommen til deres julearrangement under navnet X(mas)FEST. Det er nærmest i traditionernes ånd, for kl. 18-20 er entréen gratis, og der bydes på glögg og æbleskiver. Efter kl. 20 koster entréen 50 kr. X(mas)FEST finder sted i Studenterhuset i København.

Fra scenen kan du opleve:
“¢ Selectricity vs. Torpedo
“¢ Rasmus Helner (akustisk)
“¢ Waver (akustisk)
“¢ The Lips
“¢ Joycehotel
“¢ Wild Evil Entertainment Dept.
“¢ The Psyke Project

Mellem koncerterne spiller DJ JT (fra www.lowcut.dk) op til dans.

A Play/Rec Kind of Xmas III
Som navnet indikerer, er det i år tredje gang, at pladeselskabet Play/Rec åbner deres døre til et julearrangement. Det sker lørdag den 17. december. Som tidligere år serveres der igen snaps, band battles og den berygtede stærke glögg (der sidste år igangsatte et voldsomt hosteanfald hos denne skribent). Arrangementet finder sted i Huset i Magstræde og starter kl. 20. Pris: 60 kr.

Du kan opleve følgende band battles:
Lack vs. Barra Head
Menfolk vs. Monoton vs. The Violet Hour

Og sørme ikke om de to dj’s også laver battles:
Nik B (Northern Soul) vs. Thomsen (60’s/70’s rock’n’roll nuggets)
Ud over battles er amerikanske Medications inviteret til at runde aftenen af.

Om skribenten

Anders Hjortkær Christensen

 

Biografi

En 12-årig dreng sad hver fredag klinet til højttalerne på sit minianlæg. Frekvensen var stillet ind på lokalradioens ugentlige top 20-liste. Han sugede alle toner til sig og noterede heftigt titlerne på de bedste sange. Hver lørdag formiddag gik turen til den lokale pladebiks, hvor han gravede udbuddet af singler igennem, indtil han fandt den helt rigtige, som han fyrede alle sine lommepenge af på for at tage den med hjem og høre den igen og igen. Den 12-årige dreng var mig. Forskellen mellem dengang og i dag er ikke stor. Smagssansen har udviklet sig gevaldigt siden da, men interessen er intakt, og jeg køber stadig plader med stor iver i jagten på den næste helt store musikalske oplevelse. Siden fulgte ønsket om at udbrede kendskabet om musikken til andre ligesindede. Med det ideal in mente stiftede jeg i 2003 Undertoner, siden, du befinder dig på nu.

Skriv et svar