Nyheder

Nyt Coldcut-album efter ni års pause

Siden udgivelsen af den glimrende, om end lige rigeligt langstrakte Let Us Play i 1997, har Coldcut holdt sig fra at udgive regulære plader.

Bortset fra den Blair-hånende single “Re:volution” fra 2001 har Coldcut ikke udgivet nyt materiale under eget navn siden det snart ni år gamle album.

Men singlen “Everything Is Under Control”, der udkom for et par uger siden, er første skridt på vejen mod udgivelsen af fuldlængdepladen Sound Mirrors, der udkommer d. 30. januar 2006.

Sound Mirrors er i dén grad spækket med gæsteoptrædender. Af de 12 numre er titelnummeret det eneste rent instrumentale. Førstesinglen lagde en linie ved at inkludere kendisser som Jon Spencer og Mike Ladd, og blandt de øvrige gæster på Sound Mirrors er Roots Manuva, Saul Williams og Andrew Broder (nok bedre kendt som Fog).

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger