Nyheder

Nyt Graham Coxon-album til marts

På Blurs seneste album, Think Tank, besang Damon Albarn på sympatisk vis den måde, guitaristen Graham Coxon havde forladt gruppen på.
I teksten til “Sweet Song” ønskede Albarn inderligt, at alt det gode i Coxon ville komme tilbage igen.

Og siden da har Coxon virket glad og positiv. I 2004 udsendte Coxon albummet Happiness in Magazines, og nu er han klar med et nyt album, hvis titel (potentielt) har samme optimisme som forgængeren.
13. marts udkommer Love Travels at Illegal Speeds, og et par uger før udkommer singlen “Standing on My Own Again”.

Ifølge canadiske Chartattack.com har Coxon allerede nu en række numre klar til en mere akustisk, folk-inspireret plade – men der er endnu ikke fundet nogen udgivelsesdato.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar