Nyheder

Television Personalities udgiver første album i 11 år

Domino Records kan formentlig skumme pæne mængder fløde i disse Franz Ferdinand-tider. Og hvad bruger de så overskuddet til – mere hitliste-potentiale?

Næ-nej, snarere tværtimod. I stedet kan Domino berette, at de d. 27. februar udgiver kult-bandet Television Personalities’ første regulære plade siden udgivelsen af I Was a Mod Before You Were a Mod i 1995. Det nye album kommer til at hedde My Dark Places.

Television Personalities er centreret omkring forsangeren Dan Treacy, hvis seneste syv-otte år mildest talt har været rodede. Der har gået meget vedholdende rygter om såvel et omfangsrigt heroinmisbrug samt perioder med decideret hjemløshed. Det sidste var dog ikke noget problem i sommeren 2004, hvor Treacy sad i fængsel.

Domino pointerer, at Television Personalities var Kurt Cobains yndlingsband. Her hos Undertoner tror vi nu ikke, at der er den store grund til at finde det store marketing-apparat frem; en førstesingle med titlen “All the Young Children on Smack, All the Young Children on Crack” sælger praktisk talt sig selv.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger