Nyheder

To gratis mini-koncerter i Aalborg

Nok er junkiehunde og Jomfru Ane Gade noget af dét, som Aalborg er mest kendt for, men der sker også andet og mere i den nordjyske hovedby. Eksempelvis byder den weekend, som vi lige straks træder ind i, på to helt og aldeles gratis mini-koncerter for aalborgenserne (og andet tilrejsende godtfolk). Det er den nystartede pladeforretning Good Times Music i Brandstrupsgade (for de lokalkendte: i skater-shoppen Chokers gamle lokaler), der byder indenfor, og de har et par fine navne på programmet. I dag fredag kl. 15 kommer Diefenbach og spiller en akustisk koncert som optakt til deres show på Studenterhuset senere i aften. I morgen lørdag, ligeledes kl. 15, er det Larsen and Furious Jane, der byder på akustiske udgaver af numre fra deres anmelderroste plade Tourist With a Typewriter. De spiller lørdag aften på 1000fryd sammen med talentfulde Torpedoes. Og hey – Good Times Music lover varm kaffe, og det er da ikke helt ilde i disse kølige tider.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar