Nyheder

Best of-opsamling fra Massive Attack

Vi kender vel efterhånden historien: Først var bandet banebrydende, og siden har det knebet med at blive ved med at være helt oppe på beatet … men så kan man jo bare udsende en plade, der mindes de gode gamle dage, da man var banebrydende.

Cirka tre år efter udgivelsen af 100th Window udsender Massive Attack i hvert fald opsamlingen Collected, der bliver en dobbelt-cd med en medfølgende dvd.
Cd1 kommer til at rumme klassiske numre som “Unfinished Sympathy” og “Teardrop” samt et par nye numre, mens den anden cd kommer til at rumme hidtil uudgivne numre eller sange, der er svære at opdrive. Dvd’en byder på live-optagelser og et par videoer.

På Massive Attacks eget diskussionsforum har ankermanden Robert del Naja fortalt, at indspilningerne til et helt nyt album, Weather Underground, skrider fremad. Både Cocteau Twins-sangerinden Liz Frazer og TV on the Radio-medlemmerne David Sitek og Tunde Adebimpe har været blandt samarbejdspartnerne, og pladen er formentlig ude omkring august i år.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar