Nyheder

Dosh laver plade med Andrew Bird

Amerikanske Martin Dosh tager den ikke særlig meget med ro i øjeblikket.

I løbet af det seneste års tid har han udgivet to plader, Pure TrashAnticon og Powder Horn, som han har udgivet på egen hånd (og som kan skaffes via hans hjemmeside), og samtidig har han turneret ret kraftigt i USA.

En del af hans optrædender var i forbindelse med dobbeltkoncerter sammen med violinisten Andrew Bird, der sidste år udgav det vældigt roste og ukonventionelle popværk The Mysterious Production of Eggs. Og de to har nu fundet ud af, at de passer så godt sammen, at de er gået i gang med at lave en plade sammen. Udgivelsesdatoen er overhovedet ikke på plads, men Dosh regner med, at indspilningerne i hvert fald bliver færdige i løbet af i år.

Endnu mere optimistisk er Dosh med hensyn til sit næste soloalbum, som bliver udsendt på Anticon. Arbejdstitlen er The Lost Take, og det er han sikker på, at vi får at høre, inden året er omme.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar