Nyheder

Første Aphex Twin-album i fem år

Okay-okay, det er faktisk ikke helt et Aphex Twin-album, som hr. Richard D. James har tænkt sig at udgive til april. I stedet bliver det under aliaset AFX, at han udgiver Chosen Lords, skriver NME.

Og for de af vore læsere, der har fulgt med i James’ udfoldelser de seneste par år, kan den albumtitel nok give et hint om, hvad albummet egentlig indeholder. Det er nemlig ikke decideret nyt og hidtil uudgivet materiale, vi får fra AFX – men derimod en samling af numre fra de i alt ti 12″-singler med navnet Analord, som James udgav i løbet af 2005.

Pladen bliver udgivet på Rephlex, som for mere end et årti siden udgav nogle af James’ første plader, primært dele af Analogue Bubblebath-serien. Og Analord-singlerne var da også sine steder en tilbagevenden til den electro-inspirerede lyd, som den skæggede excentriker excellerede i starten af 90’erne.

Skriv et svar