Nyheder

Gratis electronica-plade hos MP3-butik

Engelske Bleep.com sælger electronica i MP3-format – i hvert fald til hverdag.
For i anledning af årsskiftet tillader selskabet sig nemlig at se gennem fingre med betalingen, når det gælder compilation-pladen Bleep Oh Six.

Alt, der kræves for at hente pladen ned på din egen computer, er, at du registrerer dig som bruger – og det hele foregår lige her.

Blandt de medvirkende kunstnere er Warp-kunstnere som Jimmy Edgar og de nysignede Battles og Mara Carlyle fra Matthew Herberts Accidental-label. Om ikke andet er opsamlingen værd at hente bare for at have et nummer med en gruppe med det interessante navn Skeletons & the Girl Faced Boys.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar