Nyheder

Gratis Figurines-koncert i Århus i dag

Da Undertoner sidste år talte med forsanger Christian Hjelm inden udgivelsen af Figurines’ andet album Skeleton, talte han om, hvor utroligt mange døre debutpladen Shake a Mountain havde åbnet for Figurines i udlandet.

Opfølgerpladen har bestemt heller ikke været skidt, hvad dét angår, og i starten af marts udkommer Skeleton så i USA.

Men inden verdensberømmelsen bortfører de fire fuldstændigt, tager de sig tid til at pleje fanbasen herhjemme. Eller i hvert fald i Århus, hvor de i dag fra kl. 16 til 17 spiller en aldeles gratis koncert på hovedbiblioteket. Århus Kommunale Biblioteker er en kende karrige med detaljerne om, hvad der helt præcis kommer til at foregå – men hvis der bliver lige så meget gang i Figurines, som der var til sidste års Spot-festival et par hundrede meter længere op ad bakken mod rådhuset, kan biblioteket være helt sikre på, at støvet nok skal lette fra de mindre brugte bøger på hylderne.

Skriv et svar