Nyheder

Gratis Figurines-koncert i Århus i dag

Da Undertoner sidste år talte med forsanger Christian Hjelm inden udgivelsen af Figurines’ andet album Skeleton, talte han om, hvor utroligt mange døre debutpladen Shake a Mountain havde åbnet for Figurines i udlandet.

Opfølgerpladen har bestemt heller ikke været skidt, hvad dét angår, og i starten af marts udkommer Skeleton så i USA.

Men inden verdensberømmelsen bortfører de fire fuldstændigt, tager de sig tid til at pleje fanbasen herhjemme. Eller i hvert fald i Århus, hvor de i dag fra kl. 16 til 17 spiller en aldeles gratis koncert på hovedbiblioteket. Århus Kommunale Biblioteker er en kende karrige med detaljerne om, hvad der helt præcis kommer til at foregå – men hvis der bliver lige så meget gang i Figurines, som der var til sidste års Spot-festival et par hundrede meter længere op ad bakken mod rådhuset, kan biblioteket være helt sikre på, at støvet nok skal lette fra de mindre brugte bøger på hylderne.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar