Nyheder

Gratis Pixel-koncert på Rust

Der er gået et par år, siden vi sidst har hørt noget fra den minimalistiske danske electronicakunstner Pixel alias Jon Egeskov.
Det var med det fine, særdeles omhyggeligt programmerede debutalbum Display samt en efterfølgende koncert på Roskilde Festival anno 2004.

Men så har der også været ret så stille siden. Indtil nu, altså. For på fredag d. 13. januar dukker den konservatorie-uddannede Egeskov nemlig op på Rust på Nørrebro – formentlig for at give et fingerpeg om, hvor hans gnistrende clicks’n’cuts-stil har bevæget sig henad.

Hvis man har lyst til at blive klogere på dét, behøver man ikke tage penge op ad lommen. Showet er nemlig aldeles gratis, siger Rust – vær bare opmærksom på, at Pixel er programsat til allerede at starte kl. 20.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar