Nyheder

Liars live i Århus til marts

Det bliver med langt mere end 100 % sikkerhed rigtigt hedt i Århus d. 3. marts.
Den fredag byder de altid aktive koncertarrangører Ljud nemlig indenfor på spillestedet Spanien 19C, hvor newyorkerne Liars indtager scenen.

Uanset om man vil beskrive Liars’ stil som punkfunk, noisefunk eller noget helt tredje, har trioen et ry som et ualmindeligt energisk liveband af den slags, der kan ryste selv garvede fans i deres grundvold.

Koncerten i Århus er en optakt til udgivelsen af bandets tredje fuldlængdealbum Drum’s Not Dead, som ifølge rygter (ja, det er en anden måde at skrive “vi kender nogle, der har hørt udpluk af det nye materiale, og de siger, at…”) skulle lege mere med psykedelisk støj end tidligere plader.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar