Nyheder

Nyt album fra Anticon-bagmand

Produceren Jel har haft en finger med i mange af de projekter, som i løbet af det sidste halve årti har gjort Anticon til det vel nok mest omtalte alternative hiphop-label. Ud over at producere for en del af de øvrige medlemmer af kollektivet har han gjort sig gældende som medlem af såvel Themselves som Subtle og 13 & God.

Men Jeff Logan kan også på egen hånd, og nu har han klargjort sit andet soloalbum, der rummer masser af samarbejder med andre Anticon-folk som Dosh og Odd Nosdam. Men også Andrew Broder (alias Fog) og Steffi Böhm fra Ms. John Soda er med – og sidstnævnte kan faktisk høres i en af de sange, som Jel har lagt ud til fri afbenyttelse.

Tracklisten er som følger:
1. To Buy a Car
2. All Day Breakfast
3. No Solution
4. All Around (feat. Steffi Böhm)
5. Thrashin
6. Sweet Cream in It
7. Soft Money, Dry Bones
8. Know You Don’t
9. WMD
10. Mislead
11. Nice Last
12. Chipmunk Technique

Skriv et svar