Nyheder

Nyt album fra Anticon-bagmand

Produceren Jel har haft en finger med i mange af de projekter, som i løbet af det sidste halve årti har gjort Anticon til det vel nok mest omtalte alternative hiphop-label. Ud over at producere for en del af de øvrige medlemmer af kollektivet har han gjort sig gældende som medlem af såvel Themselves som Subtle og 13 & God.

Men Jeff Logan kan også på egen hånd, og nu har han klargjort sit andet soloalbum, der rummer masser af samarbejder med andre Anticon-folk som Dosh og Odd Nosdam. Men også Andrew Broder (alias Fog) og Steffi Böhm fra Ms. John Soda er med – og sidstnævnte kan faktisk høres i en af de sange, som Jel har lagt ud til fri afbenyttelse.

Tracklisten er som følger:
1. To Buy a Car
2. All Day Breakfast
3. No Solution
4. All Around (feat. Steffi Böhm)
5. Thrashin
6. Sweet Cream in It
7. Soft Money, Dry Bones
8. Know You Don’t
9. WMD
10. Mislead
11. Nice Last
12. Chipmunk Technique

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar