Nyheder

Nyt album fra Yellowish til marts

“Yellowish dyrker både det smukke og drømmende og en underskøn guitarstøj.”
Det var blandt de primært rosende ord, da Undertoners anmelder i 2004 tog imod århusianske Yellowish’ debutplade Solid Ground, og generelt tog anmelderne rimelig pænt imod pladen.

Siden da har Yellowish turneret en hel del i både Danmark og Tyskland, og nu har de vurderet, at tiden er inde til at udgive opus nummer to. 6. marts udsender Quartermain Records derfor So Bright, som undervejs har været i hænderne på blandt andre Nephew-produceren Carsten Heller.

Ifølge Quartermain kommer So Bright til at excellere i “sprød indiepop med afstikkere til sen-80’ernes shoegazer-scene.” Det kunne med andre ord tyde på, at fans af debutalbummet ikke bliver skuffede.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar