Nyheder

Nyt ISAN-album på vej

Der er gået et par år, siden Antony Ryan og Robin Saville udsendte deres seneste plade under navnet ISAN. I mellemtiden har de to efter sigende på klassisk engelsk manér drukket masser af te – og Saville har også haft tid til at drive selskabet Arable, som sidste år udgav Psapps anmelderroste Tiger, My Friend.

Men nu varsler duoens musikalske base, Morr Music, at d’herrer er i fuld gang med at færdiggøre en opfølger til Meet Next Life. Morr vurderer, at albummet når at udkomme i løbet af 2006.

Men da det jo immervæk kan betyde, at der går op mod 11 måneder, før pladen er klar, iler Undertoner med hjælp til de ISAN-trængende. Hvis du trods trangen kan vente et par måneder endnu, udsender Ryan og Saville til marts en 7″-single på det Morr-relaterede label Anost.
Er du derimod bare nødt til at høre nyt fra ISAN lige nu og her, så bare rolig: Duoen er med på Myspace-trenden og har lagt to nye numre ud lige hér.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar