Nyheder

Okkervil River spiller i Kbh. til maj

“Begejstringen bør ingen ende få. Det her er fantastisk.”
Undertoners anmelder kunne ikke få armene ned, da han langede en uforbeholden topkarakter ud til Okkervil Rivers Black Sheep Boy.

Store dele af redaktionen var ret så enige, og Black Sheep Boy endte som nr. 5 på Undertoners årsliste. Men indtil videre har der ikke været mulighed for at se Will Scheff og resten af bandet optræde, medmindre man tog en tur til Tyskland.

Det har Play/Rec imidlertid tænkt sig at lave om på. Så onsdag d. 17. maj åbner Huset i Magstræde i København dørene for såvel Okkervil River som eventuelle interesserede tilhørere. Og fra Tyskland forlyder det, at kvintetten er et glimrende live-bekendtskab.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar