Nyheder

Smuglyt til hele Cat Powers nye plade

Nu hvor ingen længere bør være i tvivl om, at Cat Powers nye plade The Greatest ikke er en opsamlingsplade, gør hendes pladeselskab Matador klar til det næste skridt på vejen mod albumudgivelsen.

The Greatest udkommer mandag d. 23. januar, men hvis du ikke har nogen problemer med at få spændingen spoleret før udgivelsesdatoen, er der endog rigtige gode muligheder for at bedømme Chan Marshalls nyeste kompositioner.

Den temmelig flyvske singer/songwriter og Matador har nemlig valgt at lægge samtlige numre fra The Greatest ud på sangerindens side hos Myspace, hvorfra de kan streames i deres fulde længde.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger