Nyheder

Stars live på Voxhall 9. april

Nå-ja, overskriften siger vel egentlig det hele. Men vi kan da godt sætte et par ord på, hvad der kommer til at foregå i Århus hin søndag.

Canadiske Stars’ rigtige gennembrud har ligget og ulmet siden 2003, hvor deres plade Heart fik opmærksomhed i kølvandet på den enorme fokus på vennerne i Broken Social Scene. Set Yourself on Fire fra sidste år fik overvejende positive anmeldelser, men rigtige verdensstjerner er sekstetten ikke blevet endnu.

Det holder imidlertid ikke bandet tilbage fra at levere nogle lettere svulstige live-shows. Ikke mindst frontmanden Torquil Campbell lever hvileløst med i sine egne sange og spiller skuespil til den store guldmedalje. Ved sin side har han Amy Millan med den sødt perlende stemme (og ofte dybe udskæringer). Der bliver med andre noget for enhver smag – både for dem, der kan lide excentriske frontmænd, indtagende damer og popmusik, som tør stå ved at være pop uden at rødme.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger