Nyheder

Titel og trackliste klar til Ms. John Soda-album

I oktober kunne vi berette, at Micha Acher og Stefanie Böhm havde udskudt deres andet fuldlængdealbum som Ms. John Soda til marts. Og nu hvor vi nærmer os den første forårsmåned, har duoen ganske rigtigt fortalt en smule mere om pladen.

Udgivelsesdatoen bliver mandag d. 6. marts, og albummet er blevet døbt Notes and the Like. Derudover er det ikke det store, der er sluppet ud om albummet – altså, ud over at pladen byder på en klassisk Morr-lyd … og den manglende fornyelse kan man så være begejstret eller bedrøvet over.

Mens du venter på at bestemme dig for det ene eller andet, kan du studere tracklisten:

1. A Nod on Hold
2. Hands
3. Scan the Ways
4. A Million Times
5. No. One – Revisited
6. Outlined View
7. Line by Line
8. Sometimes Stop, Sometimes Go
9. Plenty of

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar