Nyheder

To Menfolk-koncerter på otte dage

“Sjældent har et udspil været så melodifjendsk,” skrev Undertoners anmelder om Menfolks album Colossus, da det udkom i slutningen af sidste år.
Og der er sandt for dyden ikke mange hooks eller catchy omkvæd på programmet hos mathrockerne.

Til gengæld er der læssevis af energi og dynamik i Menfolks støjende sange. Og hvad er den slags kvaliteter bedre egnet til end koncerter? Nej vel?
For københavnerne bliver der i den kommende tid rig lejlighed til at høre kvartetten i koncertform. På lørdag d. 28. januar spiller Menfolk nemlig sammen med det amerikanske hardcore-band The Lovekill og de talentfulde lokale støjpoppere Death by Kite i Ungdomshuset.

Søndag i den efterfølgende weekend er Menfolk af deres pladeselskab Play/Rec blevet sat på programmet som opvarmningsband i Huset i Magstræde, hvor aftenens hovednavn er de amerikanske math-rockere Rye Coalition.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger