Nyheder

Tool på årets Roskilde Festival

Nu er vi nået så langt ind i januar, at vi uigenkaldeligt skal til det igen: Der skal hviskes og gisnes om, hvilke kunstnere der tropper op på årets Roskilde Festival.

Der har længe løbet rygter om The Strokes, men de er ikke for alvor blevet bekræftet. Dagbladet Politiken bringer i dag et nyt rygte til torvs, nemlig amerikanske Tool. Sidst de slæbte deres prog-metal til Roskilde var i 2001, hvor såvel anmeldere som publikum var særdeles tilfredse.

Der skulle være et nyt Tool-album på vej i løbet af foråret, men bandet har været lige så hemmeligsfulde med hensyn til udgivelsesdatoen og albumtitlen, som Roskilde Festival-talsmanden Esben Danielsen er i dagens udgave af Politiken. Han vil hverken be- eller afkræfte Tool-historien – og så må vi jo vente til i morgen, hvor festivalen offentliggør de første tre navne.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger