Nyheder

Tool på årets Roskilde Festival

Nu er vi nået så langt ind i januar, at vi uigenkaldeligt skal til det igen: Der skal hviskes og gisnes om, hvilke kunstnere der tropper op på årets Roskilde Festival.

Der har længe løbet rygter om The Strokes, men de er ikke for alvor blevet bekræftet. Dagbladet Politiken bringer i dag et nyt rygte til torvs, nemlig amerikanske Tool. Sidst de slæbte deres prog-metal til Roskilde var i 2001, hvor såvel anmeldere som publikum var særdeles tilfredse.

Der skulle være et nyt Tool-album på vej i løbet af foråret, men bandet har været lige så hemmeligsfulde med hensyn til udgivelsesdatoen og albumtitlen, som Roskilde Festival-talsmanden Esben Danielsen er i dagens udgave af Politiken. Han vil hverken be- eller afkræfte Tool-historien – og så må vi jo vente til i morgen, hvor festivalen offentliggør de første tre navne.

Skriv et svar