Nyheder

Tunng fortolker Bloc Party

Den engelske duo Tunng kom mere end almindeligt heldigt fra deres debutplade Mother’s Daughter and Other Songs, som markerede sig som en af de bedste plader fra selskabet Static Caravans side nogen sinde.

Tunngs andet album, som formentlig udkommer i løbet af i år, vil imidlertid blive udgivet på Full Time Hobby – og derfor tager Tunng og Static Caravan nu afsked med hinanden. Det sker med udgivelsen af en 7″-single og en cd-ep ved navn The Pioneers.

Titelnummeret (som er den eneste sang på vinylsinglen) er en coverversion af Bloc Party, og kender man Tunng ret, er sangen formentlig omarrangeret ret kraftigt.

Cd-udgaven rummer endvidere numrene fra en efterhånden uopdrivelig 7″-single samt en animeret video til nummeret “Fair Doreen” fra debutpladen.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar