Nyheder

Vashti Bunyan spiller koncert i Lund

I efteråret vendte Vashti Bunyan tilbage til musikscenen efter cirka 35 års fravær.
Lookaftering havde samme tidløse præg som debutpladen Just Another Diamond Day, og anmelderne var enige om, at det faktisk ikke var til at høre, at hun havde været væk så længe.

Dét får vi (eller rettere sagt: de folk, der har lyst til at tage et smut til Sverige) nu muligheden for at bevidne, idet Vashti Bunyan d. 3. marts spiller på spillestedet Mejeriet i Lund. Koncerten er én af tre i vores naboland, men indtil videre er der ingen forlydender om, at Bunyan vil krydse Øresund.

Der er p.t. ingen information om, hvem hun tager med som band, men i forrige uge havde hun i hvert fald folk som Adem og Max Richter med på scenen til en koncert i London.

Billetsalget er endnu ikke startet – ja, faktisk skriver Mejeriet intet på sin hjemmeside … men ifølge spillestedets nyhedsbrev er den altså god nok.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger