Nyheder

Wow! Nyt DAT Politics-album til marts

På deres seneste plade, Go Pets Go, nærmede de franske electro-anarkister DAT Politics sig popmusikken.
Der var hooks og omkvæd, og man kunne efterhånden begynde at synge med.

Tilnærmelsen til popmusikken bliver endnu tydeligere på Wow Twist, som bliver trioens sjette album i deres seks-årige karriere. Der er flere vokaler på Wow Twist end tidligere, og i en mail til Undertoner forklarer bandet, at lyden bliver “mere moden og poppet, uden at det påvirker vores forkærlighed for legesyge elektroniske omveje”.

De 11 nye numre udkommer på Chicks on Speed Records i slutningen af marts, men inden da vil det Århus-baserede selskab Ljud udgive en 7″-single, bl.a. med nummeret “Roll” fra albummet.

Ljud sørger i øvrigt for, at DAT Politics kommer og spiller i Århus i slutningen af april – og vi tør godt love, at det ikke bliver kedeligt.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar