Nyheder

Blur-bassist klar med sideprojekt

Når nu Damon Albarn drøner rundt og leger med tegneseriebands og afrikanske verdensmusikere, må det vel være på sin plads, at de andre Blur-medlemmer skejer lidt ud.

Og det gør bassist Alex James så med sideprojektet WigWam. Her har han slået sig sammen med Alison Clarkson, der nok er bedre kendt som Betty Boo. I starten af 90’erne var hun takket være sin feststemte dance-pop lidt af en stjerne i England – ja, i 1991 vandt hun faktisk en Brit Award som årets popmusiker.

Et års tid senere lavede hun uheldigvis den helt igennem klassiske fejl at lade publikum opdage, at hun mimede sig vej gennem en koncert – og trods enkelte strejf af succes derefter var Betty Boos karriere en død sild. Siden da har hun blandt andet ernæret sig som sangskriver for diverse designer-popgrupper som Hear’Say og andre lignende britiske konstellationer, der var så langt fra at få succes, at det er spild af bogstaver at nævne deres navne.

Men nu dukker Clarkson så altså op igen. Første udspil fra duoen kommer d. 27. marts og er en single med den himmelråbende opfindsomme titel WigWam. Og hvis du brænder for allerede nu at høre det, pladeselskabet kalder “experimental yet accessible 21st century pop”, så kig forbi WigWams Myspace-side, hvor singlen kan høres.

Skriv et svar