Nyheder

Brug for te? Fiery Furnaces hjælper

Personligt kan jeg bedst lide frugtte (bare det ikke er voldsomt parfumeret), men hvis der skulle være nogle læsere, der er mere begejstrede for bitter te, må det være en god nyhed, at den skæve amerikanske søskende-gruppe The Fiery Furnaces er gået ud i køkkenet for at koge vand.

18. april sætter de tekanden på bordet og skænker os albummet Bitter Tea. I første omgang var det tanken, at Bitter Tea skulle udkomme samtidig med sidste års album Rehearsing My Choir, som i stedet endte med at være alene om at følge op på den anmelderroste Blueberry Boat fra 2004.

Men nu er Bitter Tea altså klar til at blive serveret, og ingredienserne, som bandet har beskrevet som både pigede og mere rockede end på tidligere plader, er som følger:

1. In My Little Thatched Hut
2. I’m in No Mood
3. Black-Hearted Boy
4. Bitter Tea
5. Teach Me Sweetheart
6. Waiting to Know You
7. The Vietnamese Telephone Ministry
8. Oh Sweet Woods
9. Borneo
10. Police Sweater Blood Vow
11. Nevers
12. Benton Harbor Blues
13. Whistle Rhapsody?
14. Benton Harbor Blues Again

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar

boeger