Nyheder

Islands’ debutplade klar til april

Undertoners anmelder var mere end almindeligt begejstret over The Unicorns og deres skæve lofi-indiepop på albummet Who Will Cut Our Hair When We’re Gone?

Desværre for anmelderen (og alle andre, der faldt for The Unicorns) nåede pladen knap nok at slå bandets navn fast, før bandet gik i opløsning.

Nu er to af trioens medlemmer, J’aime Tambour og Nick Diamonds, imidlertid parate med den første plade fra deres nye band Islands. Den hedder Return to the Sea, og ifølge CMJ.com har Tambour og Diamonds samlet et veritabelt all-star-team med medlemmer fra bl.a. Arcade Fire, Wolf Parade og A Silver Mt. Zion.

Og som om det ikke var nok, er Islands minsandten også sluppet af sted med at lave en sang, der hedder “Don’t Call Me Whitney, Bobby”. Der er krummer i de knægte.

Om skribenten

Mikkel Arre

Biografi: Der skete noget, da jeg hørte Oasis' What's the Story... Jeg kan ikke forklare, hvordan traditionalistisk rock kan give intens lyst til at begynde at høre drum'n'bass og alskens anden electronica. Men sådan gik det, da jeg var 12-13 år gammel. Katalysatoren var P3: Det Elektriske Barometer, Thomas Knaks fredagsprogrammer og for længst hedengangne Beat.
Engang skrev jeg for Murmur. Så skrev jeg for Undertoner i 10 år plus det løse. Nu skriver jeg mestendels for fagbevægelsen.

Fem favoritalbums:
Stars of the Lid: The Tired Sounds of... Hood: Cold House Modest Mouse: The Moon & Antarctica Autechre: Peel Session Steve Reich: Music for 18 Musicians

Skriv et svar